Skip to content

5 locuri din Bucuresti unde poti fi violat sau poti viola orice vrei tu sa violezi

March 28, 2013

1 Palatul Adevarul

Situat pe strada Constantin Mille, vis-a-vis de Club Control si Teatrul Mic, langa Cercul Militar, este destinat celor care prefera zonele centrale. Este destinat celor care nu vor sa paraseasca clasicul capitalei si nici nu vor sa depuna foarte mult efort si timp pentru deplasare, este vorba de aceia pe care ii trece rau si trebuie sa termine repede. Dat fiind ca a fost foarte bine intretinut de poporul roman, Palatul Adevarul este o darpanatura ce provoaca scarba si suspiciuni, de aceea chiar daca este central, nimeni nu se incumeta sa intre si sa deranjeze. Zona ofera foarte multe posibilitati. Tarfele pot fi duse la un teatru, iar apoi imbatate in club, doar la teatru sau doar la club, dupa cum simtiti ca suna cel mai bine. La subsol lumina noptii bate prin locurile unde erau candva demult geamuri, deci ati scapat si de lumanarele, in schimb puteti ferdona in urechea victimei o melodie la alegere. Domnilor, ce mai asteptati?

2 Parcul Cismigiu
Dar nu oriunde in parc, ci la cetate. Victima poate fi incoltita chiar in parc sau la iesirea localurilor din zona. Cetatea ofera o priveliste desavarsita, iar atmosfera este intretinuta de acordurile chinuite ale unor rockeri nocturni ce canta undeva inspre coloane. Pentru cei familisti, seara sunt oameni cu copii, mai tarziu in noapte oameni care-si scot cainii sa se pise, dar totul facut intr-o asa maniera si deosebita armonie, incat orice zgomot ce suna a viol sau atac, orice imagine ce arata a ceva ingrozitor sa fie ignorata. Pentru cei carora le place sa fie priviti si judecati in timp ce savarsesc fapta, pentru cei carora le place sentimentul de vina sau de fala, se poate bineinteles merge la Rotonda scriitorilor unde busturi celebre va vor astepta.

3 Cinema Europa
Pentru cei care sunt mai cu dare de mana sau vor sa impresioneze prin generozitate, cel mai potrivit loc este Cinema Europa. Unde? La intersectia Calea Mosilor cu Bulevardul Ferinand, aproape de Universitate. Daca doriti sa platiti doua bilete la film si inca o suma modica tantiei de la bilete pentru a intoarce capul in alta parte va invit la cinema. Se poate ajunge rapid, pe jos, cu troleul sau autobuzul. Langa este o florarie pentru ca impresionarea sa fie in toata regula si un mega image, asta pentru a nu cheltui bani in plus pe bautura cinematografului. Tot mega image este o buna sursa de victime pentru cei carora le plac casnicele, floraresele care-si iau in pauza ceva bio sau studente care stau in chirii pe mosilor. Sala de cinema este autentica prin scaunele roase de la buci, mirosul de tigari imbibat in pereti si imputiciunea care se simte din mocheta si lambriuri.

4 Piata Obor sau Piata George Cosbuc
Aici este la alegere. Marii amatori de gang-bang sunt foarte invitati in aceste piete. Fara mofturi sau cheltuieli in plus, in miros de branza si carne, printre urlete de la tarabe, certuri si zemuri ce se scurg pe asfalt, aici zace fericirea prin simplitudine. Daca simtiti ca nu este corect ca numai dumneavoastra sa agresati victima, in aceste piete veti gasi un raspuns la aceasta problema. Este locul in care nu trebuie sa va injositi, nu trebuie sa cereti ajutor daca nu va simtiti comfortabil cu asta, nu trebuie sa cereti sau sa intindeti mana. Aici ajutorul vine de la sine.

5 Padurea Baneasa
Romantica si vechea Padure Baneasa, cea care ascunde mii de legende si mii de povesti cu indragostiti este un loc superb daca ai masina, unde iti poti tara si maltrata victima. Imi amintesc de vremurile in care urmaream cate o domnisoara zile, luni, ani intregi. O abordam romantic ,o invitam la o cina sau un teatru si apoi o aduceam batuta si leagta pe prostituata sa ne uitam la cer impreuna in padure. Aceasta capodopera naturala , “padure interzisa” care a fost mentionata atat in literatura cat si in muzica, surprinde mereu cu o fauna si o flora bogata. Pentru un futai eminescian, recomand cu placere.

va urma

Va violez, Ferdi

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: